Apero Fish Palace website vtw foto 1
Apero Fish Palace website vtw foto 2
Apero Fish Palace website vtw foto 3

APERO  FISH  PALACE  OOSTENDE

Coronamaatregel in Uw eigen belang....


Onze grootste bezorgdheid is - naast er voor te zorgen dat je bij ons lekker en vers van de plank kunt eten - Uw gezondheid. Wij stellen alles in het werk dat je Coronaproof kunt tafelen en in de beste omstandigheden kunt genieten in een aangename omgeving.


Waarom APERO FISH PALACE...??? 
ONZE VISWINKEL

Onze winkel is al jarenlang een vaste waarde in Oostende. Wij bieden u altijd met de meeste zorg bereide, gefileerde en/of gekookte verse producten aan.

In onze visspeciaalzaak kunt u terecht voor een heerlijke meeneem Gourmet of
Fruits De Mer plateau naar keuze en wij geven u graag extra advies voor een
vis BBQ samen te stellen.


AANBOD​

Kabeljauw, Zalm, Pladijs, Zeetong, Tongschar, Roggevleugels, Gamba's, Kreukels, Kreeft, Reuzemossels, Scampi's, Ongepelde Garnalen, Wulloks, Krab, Krabbepoten, Griet, Zalmfilet, Messen, Tonijnfilet, Reuzegarnalen, Mosselen, etc...

ONS RESTAURANTApero Fish Palace staat al jaren bekend voor de buitengewone sfeer en de gezelligheid.

Door heerlijke verse gerechten aan te bieden bij de klanten is het dan ook niet abnormaal dat Apero Fish Palace
THE PLACE TO BE is !Hans, Stephanie en Tiffany en het ganse team

verwelkomen u met een smile en een correcte service.Niet alleen wat er op het bord komt, ook wat er rond het bord afspeelt is belangrijk.

De focus leggen op een constante kwaliteit en aandacht voor de gasten. Elk gerecht op de kaart belooft iets bijzonders. Gedoken coquilles verser dan vers.

Een heerlijke Fruits De Mer of een lekker stuk vis, zo lekker en zo eenvoudig, dat het niet moeilijk is om thuis na te maken. Laat u verrassen met een Bouillabaisse of een lekkere kreeft.