The perfect man for the best result....

Cofre foto 8
Cofre foto 15
Cofre foto 18

22 JAAR ERVARING IN BEELDEN DIE SPREKEN


Op de mooiste momenten in uw leven wilt u met volle teugen genieten van het moment. Maar tegelijk wilt u dat ene moment ook vereeuwigen en er jaren later nog met veel plezier op terugblikken. Een huwelijk, doopsel of ander feest is een blijde gebeurtenis die u graag met anderen deelt.

Dan is een ervaren fotograaf een must.

Goed nieuws, want u hebt hem net gevonden.

Mijn naam is Freek Couvreur van Cofre Fotografie in Oostende en ik heb maar liefst 22 jaar ervaring in fotografie waarvan 3 jaar professioneel als fotograaf en eventplanner.

Fotograaf met humor


Cofre fotografie uit Oostende staat steeds voor u klaar. Freek Couvreur heeft tonnen ervaring en biedt u een ruim aanbod aan fotografie aan. Met veel passie en gevoel legt hij de mooiste momenten voor u vast. Persoonlijke service en kwaliteit zijn Freek zijn troeven. Pas als u tevreden bent, is Freek dat ook. 

U kan bij hem terecht voor een fotoshoot met het gezin, vrienden of collega's, een huwelijksreportage, communie, doopsel, een bedrijfsevent, zaak in de kijker, food- en interieurfotografie, festivals en events, baby- en dierenshoots. Niks is teveel gevraagd.