Nieuwpoortse Handelsmaatschappij

DC GRANULATEN

GROUP DE CLOEDT

Reeds 40 jaar ervaring in de sector...

Producent en leverancier van zand, graniet, kalksteen, zandsteen…


Granulaten nodig ?


Nieuwpoortse Handelsmaatschappij (NHM) is producent en leverancier van een groot aanbod aan granulaten, zoals zeezand, rivierzand, gerecycleerd zand, graniet, kalksteen, puingranulaten, Parkgoud, Vittel, Bourgogne zandsteen, Silicumzand en kleischelpen.

Nieuwpoortse Handelsmaatschappij werd opgericht in 1981.

Vandaag staan we aan de top als producent van zeegranulaten in België. Ondersteund door een jarenlange ervaring, inzet, innovatie en expertise kunnen wij u kwaliteit en flexibiliteit garanderen, met leveringen waar en wanneer u het wenst. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie !

HISTORIEK

Op een terrein van meer dan 3Ha met 2 loskades, één voor het zand en één voor het grind, heeft NHM zich permanent gevestigd in Oostende. Haar zeefderij, het meest performante en meest ecologische van België, maakt het mogelijk om 300 ton zeeballast per uur te zeven.        De granulaten worden gewassen, gebroken en gezeefd en onzuiverheden worden door een aquaseparator verwijderd.
De Benor kwaliteit wordt dus gegarandeerd evenals het vervoer via de binnenvaart of via de weg met de hulp van dochtermaatschappij « Trans BlueLine » of via de zee dank zij eigen zeecargos naar alle klanten in Noord-Europa. De spoorweg grenst eveneens aan dit terrein.
NHM gebruikt haar eigen zeeconcessies (in België, Nederland en Denemarken…) om zich te bevoorraden alsmede deze van zijn bevoorrechte leveranciers (Engeland en Frankrijk).
NHM Oostende met 2 diepwaterkades (tussen 5,5 m en 10,5m) kan dank zij de verbeterde haventoegang nu ook door de grootste schepen zeer gemakkelijk aangelopen worden.
Het gneis en de zandsteen, geproduceerd door haar Noorse zuster vennootschappen          (Oster Pükk & N.S.E.) worden er eveneens geleverd door vrachtschepen tot 30.000 T.