__________________________________________________________________

INFRAROODCABINE

op de VUURTORENWIJK

Veel mensen gaan overwinteren naar Spanje of Tenerife en de meesten met dezelfde reden : het klimaat doet goed voor reuma, artrose en algemene ouderdomskwaaltjes. Nu kan je genieten van een deugddoende en relaxerende sessie in een infrarood cabine.


Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna ?

De warmte wordt opgedreven tot ongeveer 60°C, wat voor de meeste mensen draaglijk is. De gezondheidseffecten zijn :

de bloeddruk regulariseren, de hartfunctie verbeteren, helpen bij vermageren, energie geven, de cholesterol verlagen, pijn bij artrose en reuma verzachten en de luchtwegen openen.


Het Medisch Spectrum Twente en Saxion Hogeschool hebben aangetoond dat infrarood straling een zeer positieve werking heeft op reumatische klachten en zorgt voor pijnverlichting.

De stijfheid van spieren neemt af en de doorbloeding verbetert.

__________________________________________________________________

Efkes ontstressen én pijn verlichten

__________________________________________________________________

Ben je aan het zwoegen om enkele kilootjes kwijt te raken...???

Biedt Infrarood(straling) verlichting bij reuma ? Kamp je met de reumatische aandoening artrose, dan kun je hier veel hinder van ondervinden in je dagelijks leven. Maar wist u dat u de klachten en pijn kunt verlichten met infraroodstraling ?

Een sessie van één uurtje volstaat al om efkes de dagelijkse sleur te doorbreken en je stressfactor naar beneden te halen.... Heerlijk onthaasten, alleen of met zijn tweetjes... Een vleugje muziek naar keuze (Bluetooth aanwezig...)

Alles kan ingesteld worden naar eigen wens.

_________________________________________________________________

In een infrarood cabine kun je heerlijk ontspannen, maar kun je door een saunasessie ook afvallen ? Jazeker, dat kan. In een infrarood sauna kun je op een gezonde manier gewicht verliezen.

Hoe val je af in een infrarood cabine ?

De temperatuur van een lange golf infrarood sauna is meestal tussen de 35 en 60 °C. Lange golf stralers zorgen voor doorbloeding en een verhoogde transpiratie. In een infrarood sauna met lange golf straal kun je hierdoor zo’n 400 tot 600 calorieën verbranden in slechts 30 minuten tijd. Dat is meer dan je verbrandt tijdens een halfuur zwemmen, joggen of tennissen. Met minder inspanning bereik je dus meer gewichtsverlies ! Ideaal.

Zalig genieten zo dicht bij huis

Maak er een gewoonte van dat je bijvoorbeeld 2 maal in de week een uurtje zalig geniet... Alleen of met zijn tweetjes. Zacht muziekje, ogen dicht en je waant je op vakantie maar het is in principe net om de hoek. Na enkele sessies voel je je echt een ander mens. Het reisje naar de infraroodcabine zal een gewoonte worden want je lichaam zegt ja tegen zoveel weldaad.

En zoals het spreekwoord zegt : 'Mens sana in corpore sano' of 'Een gezonde geest in een gezond lichaam', zal dit zich na enige tijd wel laten voelen. Het zal een onmisbaar onderdeel worden om je goed te voelen in je vel.


_________________________________________________________________

Alle troeven = een echt verwenmoment

Er wordt per persoon een drankje aangeboden. Er is een kleine én een grote badhanddoek voorzien per persoon. Er is keus voor een aroma. (Aromatherapie werkt ook helend) Er is een haardroger. Er zijn infraroodkussens en voor je favoriete muziek is Bluetooth voorzien.

Maak zelf je favoriete playlist en geniet.... 

Met zijn tweetjes : €30 per uur

Doe je het in je eentje : € 20 per uur


Alles wordt naar de strengste hygiënische normen onderhouden.


Een afspraakje maken of inlichtingen : 0470 03 97 62 of via de Facebookpagina

_________________________________________________________________

Open een andere wereld voor familie en vrienden met de 'gift for you' waardebon... Een origineel en 'warm' verrassend cadea

Handige tip : Er is gratis en ruime parking